17 mei 2020

VoorjaarscoZin in ncert in het Stift te WeerseloINSTELLEN
PUBLICEER

Titel: Vrouwen in de Hoofdrol

Aanvang 15:00 uur


Het Twentse Kamerkoor Pur Sang werd in 1998 opgericht en staat onder leiding van Frank Deiman. Het koor zingt uitsluitend een klassiek repertoire, waarbinnen een grote mate van variatie aanwezig is. Er wordt vaak a capella gezongen maar er wordt ook regelmatig samengewerkt met uiteenlopende instrumentale ensembles.

De afgelopen jaren heeft het koor veel opgetreden in binnen- en buitenland. Er werden met orkest grote werken uitgevoerd van o.a. Fauré en Händel. Het koor heeft tevens diverse concertreizen gemaakt, bijvoorbeeld naar Leipzig en omgeving waar een Bachprogramma uitgevoerd werd. Ook nam het koor deel aan de gerenommeerde Chorfesttage in het Duitse Herford. Het koor zoekt het in de afwisseling waarbij het ook ervaring heeft opgedaan met midzomernachtconcerten. Ook worden er vrijwel jaarlijks kerstconcerten gegeven.

Het koor is de laatste jaren uitgegroeid tot een vaste groep van ongeveer 25 personen, van wie het merendeel een ruime zangervaring heeft.


OP ZOEK NAAR EEN NIEUW GELUID!!!


Zit je er al vaker aan te denken om te veranderen van koor, in een nieuwe omgeving, nieuwe mensen en een nieuwe dirigent en heb je enige ervaring?

Neem dan nu de stap om ons eens te bezoeken tijdens onze repetities om daarna vrijblijvend een aantal keren te repeteren.

Je zult merken dat je je direct thuis voelt. Na een stemtest zul je dan van ons bericht krijgen of je bent aangenomen.

Aarzel niet en neem contact met ons op of kom ons spontaan bezoeken!!!

We zien u graag!!!